vragen?

bel +31 6 81252519 ma t/m vr: 9u - 18u za: 10u - 17u

Privacy Policy

De privacy van alle gebruikers van onze website wordt door migallery.nl gerespecteerd en wij dragen er zorg voor dat de door jou aan ons verschafte persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Jouw persoonlijke gegevens zullen door migallery.nl niet aan derden worden verkocht. migallery.nl stelt deze uitsluitend aan derden ter beschikking die direct betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

In het geval dat je besluit een recensie te schrijven over onze website, het aan jou geleverde product of één van de diensten, kies je er zelf voor om je naam of andere persoonlijke gegevens toe te voegen. Uiteraard zijn wij benieuwd naar de mening van onze klanten en bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om de volgende diensten te leveren:

Om jouw geplaatste bestelling zo snel en goed mogelijk uit te voeren hebben wij de navolgende gegevens nodig:

Wij willen de site continue verder ontwikkelen en verbeteren, daarom gebruiken wij de gegevens over het gebruik van onze website en de feedback van onze bezoekers. Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van migallery.nl, dan kun je ons een e-mail sturen. Onze klantenservice helpt je verder in het geval dat je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. Je hebt nadrukkelijk het recht op correctie van jouw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.