vragen?

bel +31 6 81252519 ma t/m vr: 9u - 18u za: 10u - 17u

Wie is Mi?

migallery.nl is zeer zorgvuldig uitgezocht voor deze website. ‘Mi’ kun je zien als in het Engels uitgesproken ‘me’ of ‘my’, daarnaast noemen mijn vrienden me Mi. Ik signeer mijn werk dan ook met Mi BvG.

De kunstwerken die ik creëer zijn een explosie van creativiteit vanuit mijn diepste wezen (‘my heart’). Geen voorbeelden of schetsen, maar gewoon kunst pur sang. Voor mij is het creëren van mijn kunst mijn dagelijkse besteding en een way-of-life geworden.

Je vindt hier een grote diversiteit aan stijlen, technieken en kleurstellingen. Geef je ogen de kost en laat je fantasie de vrije loop, dat doe ik tijdens het schilderen tenslotte ook! Opvallend is misschien dat ik mijn schilderijen een nummer heb gegeven en geen naam. Zeker niet om het werk afstandelijk of zakelijk te laten overkomen. Juist omdat mijn doeken zoveel dingen kunnen zeggen, vind ik het belangrijk dat je door het kijken naar mijn schilderijen je eigen betekenis aan het schilderij kan geven, zonder beïnvloed te worden door een titel of naam vooraf. Ik heb gemerkt, door mijn werk aan diverse anderen (familie, kinderen, vrienden en kunstkenners) te tonen, dat mijn werk bij nagenoeg iedereen iets anders te weeg brengt.

Ik blijf hard aan het werk om de webshop te vullen met niet enkel schilderijen maar ook met bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen bedrukt of beschilderd met een bestaand of te ontwerpen creatie. Ook zullen er hier workshops worden aangeboden in de vorm van vermaak of om iets te leren en nog veel meer…….

Veel plezier op mijn website!

Mireille Brouwer von Gonzenbach